Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Carnival!!!

Καρναβάλι!

 http://www.goodwp.com/images/201207/goodwp.com_22776.jpg

Κάτι που περιμέναμε ΟΛΟΙ εδώ και πολύ καιρό! Και λοιπόν ξέρω πως οι περισσότεροι ΔΕΝ (το τονίζω αυτό, ΔΕΝ) δεν ξέρουν τι να ντυθούν αλλά θέλουν και κάτι οικονομικό! Έτσι λοιπόν θα σας δείξω μερικές ΠΟΛΥ (το τονίζω αυτό, ΠΟΛΥ) ωραίες ιδέες για να ντυθείτε οικονομικά και ωραία!

1) Σπασικλάκι (αυτό που θα ντυθώ)!!! 

Πρώτον, θέλω να πω πως δεν θα ντυθώ έτσι για κορόιδεμα, απλώς μου αρέσει η ιδέα και είμαι ήδη λιγάκι! Δεν είναι ντροπή να είσαι σπασικλάκι! Βάλτε μια μπλούζα που δεν είναι πολύ φανταχτερή, καλύτερα μια άσπρη ή ένα άσπρο πουκάμισο και από κάτω μια μαύρη ή μπλε φούστα. Φυσικά ένα καλσόν είτε άσπρο είτε μαύρο και μπαλαρίνες ή μπότες. Φυσικά και τα έχουμε αυτά σχεδόν όλοι στα σπίτια μας. Επίσης για αξεσουάρ φορέστε στρόγγυλα γυαλιά με ψεύτικο φακό που μπορείτε να τα βρείτε στο μεγαλείο των καρναβαλιών, στο jumbo εννοώ φυσικά, μόνο με 0,99 ευρώ! Κάντε 2 κοτσίδες τα μαλλιά σας και είσαστε κομπλέ!

2) Μαγείρισσα!!!

Φορέστε ένα λευκό πουκάμισο και απο κάτω ένα παντελόνι κατά προτίμηση τζιν ή λευκό, πάντως μονόχρωμο, αυτό μας ενδιαφέρει, και από πάνω μία ολόσωμη ποδιά! Τώρα καπέλο σεφ δε βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα από χοντρό χαρτόνι ή να ράψετε μόνοι σας αν μπορείτε! Πάρτε ένα μπολ και ένα συρμάτινο χτυπητήρι αυγού ή αν δεν έχετε γιατί δεν έχουν αρκετοί, μια κουτάλα που όλοι έχουμε σπίτι μας! Πιάστε τα μαλλιά σας έναν μικρό κότσο γιατί υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πέσουν τρίχες στο φαγητό!

3) Δασκάλα γυμναστικής!!!

Τρόπος Πρώτος: Βάλτε το πιο κολλητό κολάν σας, ένα κορμάκι από κάτω, μια μπλούζα μακρυμάνικη επίσης κολλητή (αααα ξέχασα να πω ΟΤΙ χρώματα θέλετε) και περάστε ένα χούλα-χουπ στεφάνι στην μέση σας. Φορέστε τα αθλητικά σας, πιάστε ουρά τα μαλλιά σας και είσαστε έτοιμη! Τρόπος Δεύτερος: Φορέστε τις άνετες φόρμες σας και τα αθλητικά σας, πιάστε κοτσίδα τα μαλλιά σας και είσαστε έτοιμη! Φορέστε τις άνετες φόρμες σας και τα αθλητικά σας, πιάστε κοτσίδα τα μαλλιά σας και είσαστε έτοιμη!

Αυτά και πολλά άλλα! Γρήγορα όμως, τα καρναβάλια έρχονται!

 carnival - 3 days left!!!


christina-olga (Χριστίνα)

 

2 σχόλια:

  1. Γειαα το μπλογκ σου ειναι πολυ ωραιοοο <3 μηππως θα μπορουσες να με βοηθησεις με το δικο μου? Το ξεκινησα πριν λιγες μερες και δεν ξερω καποια βασικα πραγματα πχ πως βαζεις διαφορετικες καρτελες (tags, sister blogs, fashion, beauty κλπ) ? Αυτο ειναι το μπλογκ μου, αν θες δεσ' το <3 http://sweetteenagegirls.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα σε βοηθήσω!!Μπορείς να μου γράψεις ότι απορίες έχεις στην καρτέλα Problems&Solutions που είναι πάνω δεξιά ή μπορείς να μου στείλεις στο e-mail μου --> sweetsmile1871@gmail.com!!Θα χαρώ να σε βοηθήσω!!

      Διαγραφή