Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Party, Party and... PARTY!

Γεια σας! Και ναι, μετά από πολύ καιρό, I'm back :p! Και με τι; Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, με ιδέες για party! Αλλά όχι για ένα party, αλλά για πολλά! Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε τι εννοώ...:

Χειμώνας! Μία πολύ ωραία περιόδος, στην οποία μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά: Τα party! Μπορούμε να κάνουμε πολλών ιδεών πάρτυ, γι αυτό σας προτείνω μερικές: 
http://www.townofwindsorct.com/documents/departments/recreation/docs/party_time.gif 
1) Chocolate party! Μαζευτείτε σε ένα σπίτι ενός φίλου σας 5-6 άτομα (εμ τι θέλετε; 40 άτομα; δεν είναι εκείνα τα πάρτυ που ο τελευταίος έφυγε 5 ώρα τα ξημερώματα! chocolate party είναι!)φάτε cupcakes, cookies, λουκουμάκια κλπ. και συζητήστε για διάφορα θέματα πίνοντας την ζεστή σας... σοκολάτα!

2) Movie party! Tι πιο κλασικό από ένα movie party, για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία; Εεεε τι; Ρωτάω καλέ, τι XD! Μαζευτείτε σε ένα σπίτι, δείτε μια ταινία, κατά προτίμηση χριστουγιεννιάτικη έτσι για το κλίμα (Christina's Tip: Μόνος στο Σπίτι θα ρίξετε ένα γέλιο... ωστόσο μπορείτε να βρείτε και άλλες προτάσεις ψάχνοντας στο internet αλλά και ρωτώντας γνωστούς). Φυσικά θα την συνοδέψετε με ποπ κορν, πίτσα, πατατάκια και για να μην ξεραθεί ο λαιμός σας, coca cola, fanta ή απλά όπως εγώ ΝΕΡΑΚΙ! Καλύτερα λίγα άτομα, 3-6 ΤΟ ΠΟΛΥ!

3) Crazy Christmas Party XD! Κάντε το αποχαιρετηστήριο πάρτυ διακοπών Χριστουγέννων!  Ακούστε μουσική, χορέψτε, παίξτε, τραγουδήστε, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! Κάντε το όπου θέλετε (καλύτερα σε μαγαζιά τύπου goody's, yummy yummy κλπ.)! ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ!

4) Dance Party! Χορέψτε, χορέψτε, χορέψτε... ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ! Καλέ τι σταματάς; Δεν σου λέμε όχι σταματημός; Ααααα να τσιμπήσεις και κάτι.... Ααααα να πιεις και μια γουλιά νερό... Ααααα να πας και τουαλέτα.... ΑΑΑΑΑΑΑ! Έλεος πια; Πόσα θα κάνεις ;)? Χόρεψε όσο θες στο σπίτι του φίλου σου ή στο πιο χορευτικό μαγαζί της πόλης με πολλούς φίλους!

5) Οικογενειακό Πάρτυ! Κάντε ότι από τα παραπάνω και από πολλά άλλα πράγματα που θέλετε με ποιον; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να κάνετε με την οικογένεια και τους φίλους σας! Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε (που θα είναι μάλλον μετά από πολύ καιρό έτσι όπως πάμε) GOODBYE MY FRIENDS!

Christina-Olga (Χριστίνα Χριστινάκι)


1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο Χριστίνα μου και σε ευχαριστώ που ακόμα και στις γιορτές ασχολήσε με το blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή