Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

9 easy ways to kill a pimple!!

Hiiii!!Τι κάνετε??Συγγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά μου έτυχαν πάρα πολλά...(αν θέλετε να μάθε τι μου προέκυψαν γράψτε το στα σχόλια ;Ρ )Τέσπα,μιας και έχουμε φτάσει στα μέσα της σχολικής χρονιάς και έχουμε συνηθίσει πια την καινούρια τάξη (μπορεί και το καινούριο σχολείο), τα καινούρια μαθήματα,τους καινούριους καθηγητές και τους καινούριους φίλους,φυσικά με τόσο στρες τα σπυράκια κυριαρχούν.Για αυτό εγώ σας έχω βρει 9 τρόπους να τα ξεφορτωθείτε!!



                                   Clean Face=No pimples   

 Δεν γίνεται να θέλετε να φύγει η ακμή αν δεν έχετε καθαρό πρόσωπο.Αν δεν πλένεται το πρόσωπό σας συχνά τα σπυράκια αυξάνονται και δύσκολα φεύγουν.Όλη αυτή η βρωμιά από τα καυσαέρια στον αέρα αλλά και όλη αυτήν την υγρασία κάνει  το πρόσωπό σας λιπαρό και λιπαρό πρόσωπο=ιδανικό περιβάλλον για τα σπυράκια.Εγώ χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι σε μορφή gel για την ακμή της εταιρίας Dr.RIMPLER.Αλλά πριν πάρω αυτό χρησιμοποιούσα ένα απλό υγρό σαπούνι με aloe vera.Πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπό σας τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.Αφού είπαμε το πιο σημαντικό μέρος ας πάμε στους τρόπους για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι:



1. Μέλι και κανέλα

Ανακατέψτε λίγο μέλι με κανέλα.Έπειτα απλώστε το μείγμα στην περιοχές του προσώπου σας με ακμή και αφήστε το για 20 λεπτά και μετά ξεπλύντε το και ΠΟΥΦ το σπυράκι εξαφανίστηκε!!

2. Οδοντόπαστα

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να απαλαγείτε από τα σπυράκια.Απλώς απλώστε στο σπυράκι λίγη οδοντόπαστα και μετά από 10 λεπτά βγάλτε την.

3. Σκόρδο,νερό και μοσχοκάρυδο

Κόψτε 1 σκελίδα σκόρδου,προσθέστε λίγο νερό και λίγο μοσχοκάρυδο σε σκόνη και ανακατέψτε τα.Απλώστε το πάνω στο σπυράκι και αφήστε το για 10 λεπτά.Έπειτα ξεβγάλτε το με άφθονο νερό.

4. Tea tree oil

Αρκετά συνηθισμένος τρόπος αλλά θαυματουργός.Απλώστε λίγο στις περιοχές με την ακμή και αφήστε το για όλο το βράδυ.Το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας και voila!!

5. Aloe vera

Πρώτα καθαρίστε το πρόσωπο σας.Αφού το καθαρίσετε καλά προσθέστε στο πρόσωπό σας aloe vera.Αφήστε την να αποροφηθεί.Έπειτα,προσθέστε την δικιά σας κρέμα για την ακμή.

6. Κρόκος αυγού

Όσο περίεργο και να φαίνεται ο κρόκος αυγού καταπολεμά την ακμή.Ξεχωρίστε το κρόκο ενός αυγού και βάλτε τον σε ένα μπολ,ανακατέψτε τον καλά και απλώστε τον στο πρόσωπό σας.Αφού στεγνώσει βγάλτε τον με άφθονο νερό. (tip:μέσα στο μείγμα με το κρόκο προσθέστε και λίγο μέλι για περισσότερη ενυδάτωση)

7. Λεμόνι

Είναι πολύ απλό.Κόψτε μία λεπτή φέτα λεμονιού και βάλτε την στην περιοχή με την ακμή για περίπου 2-3 λεπτά. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορεί να τσούξει λίγο,διότι το οξύ που περιέχει το λεμόνι καταπολεμά όλα τα μικρόβια και το σπυρί είναι μόνο μικρόβια.)

8. Παγάκι

Πάρτε ένα παγάκι και τυλίξτε το και ένα μικρό χαρτί κουζίνας.Τοποθετήστε το στο σπυράκι.Αν να τακτά  διαστήματα πρέπει να το ανασηκώνετε.Κάντε το αυτό για 10 λεπτά.

9. Οδοντόπαστα και σόδα

Φτιάξτε ένα μείγμα από οδοντόπαστα και λίγη σόδα.Τοποθετήστε το μείγμα μόνο στο σπυράκι που θέλετε.Αφήστε το όλη τη νύκτα και το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας.

Και εδώ τελειώνει το άρθρο!!Αυτά από μένα τα λέμε στην επόμενη ανάρτησή μου!!Φιλάκια!!


SweetSmile187,
        xoxo


2 σχόλια: