Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνολάκι + Sorry my dear!



Γεια σας! Συγγνώμη που δεν έγραφα ΤΟΣΟ καιρό αλλά έχουμε μία την σχολική εφημερίδα, μια την 17 Νοέμβρη, μία τα μαθήματα, μία τα φροντηστήρια, μία τα... παιχνίδια και τις εκδρομούλες μας...! Πάει, που να μείνει χρόνος ;) ??? Μην ανησυχείτε όμως! Σας ετοίμασα ένα συνολάκι!







Mια πλεκτή μπλούζα, ένα άσπρο φανελάκι από μέσα καθώς φαίνεται κοντή η πλεκτή μπλούζα, ένα γαλάζιο τζινάκι για να προσθέσει λίγη καλοκαιρινή ζωντάνια και άσπρα... μποτάκια να τα πω.. μίνι αρβύλες.. Δεν ξέρω! Τέλος πάντων, και αυτά τα παπούτσια θα ολοκληρώσουν το ντύσιμο. Από αξεσουάρ ένα κασκόλ (το συγκεκριμένο το αγάπησα <3)αυτά τα πουά γυαλιά (δεν χρειάζεται να έχετε πρόβλημα με την όραση σας, κυκλοφορούν στο εμπόριο με ψεύτικο φακό) και ένας σκούφος θα σας δώσουν μια υπέροχη πινελιά που πρέπει να φυλάτε κάπου για ΠΑΝΤΑ. Από κοσμήματα θα προτημούσα εκείνο το μαύρο ρολόι (δεν φαίνεται καλά επειδή είναι πίσω από τα γράμματα) ένα απλό κολιέ σαν τούτο και αύτο το δαχτυλίδι το οποίο με ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ και ψάχνω ΠΑΝΤΟΥ για τέτοια θα σας κάνουν κούκλα και και όχι πανούκλα XD !!! Μακιγιάζ: μαύρη όζα για τα νύχια, μέικ απ για μάτια και μάγουλα σε γήινες αποχρώσεις που είναι οι αγαπημένες μου και ένα απαλό και ελαφρώς έντονο ροζ λίπ στικ (δεν φαίνεται καλά, είναι πίσω από τα γράμματα) θα ολοκληρώσουν όλο το συνολάκι. Τι λέει, σας άρεσε; Περιμένω σχόλια (και μάλιστα πολλά ;) )



Υ.Γ.: Από πίσω για φόντο έβαλα Ariana με την φωνάρα της στο love me harder... Tα σπάει! Gotta gotta gotta gotta... XD !!!

Love, Christina-Olga (Χριστίνα <3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου