Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Apps! ♥

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Ξέρω πως έχω πολλές μέρες να γράψω, όμως ήμουν διακοπές και πριν λίγες μέρες γύρισα! Στο σημερινό άρθρο θα σας προτείνω μερικές εφαρμογές για το κινητό σας, που πιστεύω ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες, είτε για να παίξετε στον ελεύθερο χρόνο σας, είτε για να διασκεδάσετε με την παρέα σας! Πάμε να τις δούμε:

1. Pou

Το pou είναι από τις πιο γνωστές εφαρμογές για κινητά! Για όσους δεν το γνωρίζουν, το pou είναι ένα εξωγήινο κατοικίδιο ζωάκι, το οποίο έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις όπως θέλεις εσύ! Το pou έχει ανάγκες, όπως ένα αληθινό κατοικίδιο, γι'αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς να το ταΐζεις, να το πλένεις και να παίζεις μαζί του. Μια εφαρμογή που θα σε κρατήσει σίγουρα απασχολημένο!

 

2. Cut the rope

Το cut the rope είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο σκοπός είναι να δώσεις στον om nom, ένα χαριτωμένο πλασματάκι, το γλυκό του, κόβοντας σωστά τα σκοινιά! Και καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα!


3. Fruit Ninja

Στο fruit ninja σκοπός είναι να κόψεις όσα περισσότερα φρούτα μπορείς πριν τελειώσει ο χρόνος! Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται!

       

4. Angry Birds

Στο παιχνίδι αυτό, πρέπει να βοηθήσεις τα angry birds να αποτρέψουν τις πανούργες συνομωσίες των bad piggies, τα οποία προσπαθούν να κλέψουν τα αυγά τους!

5. Temple Run

Στο παιχνίδι Temple Run, η δοκιμασία είναι να τρέξεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μη σε πιάσουν, αλλά και να αποφύγεις τα εμπόδια! Ένα παιχνίδι με πολύ δράση!

    

6. Τρομακτικές Ιστορίες

Έχετε κάτσει ποτέ να πείτε ιστορίες τρόμου με την παρέα σας; Σίγουρα ναι! Για να μην ξεμείνετε όμως από ιστορίες, κατεβάστε αυτή την εφαρμογή, γεμάτη από ιστορίες που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

  

7. Μπλε Ιστορίες

Οι μπλε ιστορίες-ή αλλιώς ιστορίες μυστηρίου-είναι ιστορίες, στις οποίες δίνεται ένα μέρος κι οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τη λύση!

   

8. Πες-βρες

Το πες-βρες είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο χωρίζεστε σε 2, 3 ή 4 ομάδες και η κάθε ομάδα πρέπει να βρει όσες περισσότερες απαντήσεις (συνολικά είναι 10) μπορεί στην ερώτηση που της τυχαίνει.

          

Αυτές είναι οι εφαρμογές που σας προτείνω! Ελπίζω να τις δοκιμάσετε! Μην ξεχάσετε να μου πείτε τις εντυπώσεις σας από όσες ξέρετε! Πολλά φιλάκια!
~Βανέσα Τρ.~

4 σχόλια:

  1. exw sxedwn oles tis efarmoges sto kinhto m alla xwris pare3hghsh h8ela na sou pw oti eixa diabasei se ena allo blog oti to angry birds einai xakarismeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα ευχαριστώ που σχολίασες! Δεν νομίζω πως ισχύει όμως αυτό για τα Angry Birds, γιατί η ROVIO (η εταιρεία που τα δημιούργησε) είναι πολύ μεγάλη, οπότε αποκλείεται να τα έχουν χακάρει! Κατά καιρούς βγάζουν τέτοιες φήμες πάντως για διάφορες εφαρμογές!

      ~Βανέσα Τρ.~

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες όλες οι εφαρμογές που προτείνεις. Οι μπλε ιστορίες μου αρέσουν πολύ και χαίρομαι που ξέρω ότι υπάρχει και εφαρμογή για το κινητό! ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαντελίνα! Ναι, το ξέρω ότι σου αρέσουν, αφού εσύ μου τις έμαθες! ;) Και μάλιστα υπάρχουν αρκετές εφαρμογές με μπλε ιστορίες! ♡

      ~Βανέσα Τρ.~

      Διαγραφή