Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

My Favorites Books..#1

Γεια σας!!Το ξέρω πω έχω να κάνω καιρό ανάρτηση,όπως πάντα, αλλά σήμερα σας έχω ετοιμάσει μία ειδική που την έχει ζητήσει μία αναγνώστρια.Θα σας δείξω τα αγαπημένα μου βιβλία που έχω διαβάσει.Όσοι με ξέρουν προσωπικά θα γνωρίζουν πως μέχρι πέρσυ δεν είχα ανοίξει ούτε ένα βιβλίο ~σχήμα λόγου~ αλλά τώρα έχω διαφάσει πάνω από 11 βιβλία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Δύσκολα θα κάτσω και θα διαβάσω ένα βιβλίο αλλά μόλις το κάνω δεν σταματάω να διαβάζω μέχρι να το τελειώσω.

Εδώ και χρόνια είμαι Directioner και είχα ακουστά το ''After'' αλλά ποτέ δεν έτοιχε να το διαβάσω...μέχρι πέρσυ το καλοκαίρι που ήμουν στην Νάξο χωρίς ίντερνετ αποφάσισα να το πάρω και να δοκιμάσω να το διαβάσω.......χωρίς πλάκα δεν το άφηνα από τα χέρια μου.Πολλοί νομίζουν πως το βιβλίο αφορά την ζωή των One Direction επειδή γράφτηκε από μία Directioner ~την Anna Todd~ το ίδιο πίστευα κι εγώ...αλλά δεν έχει καμία σχέση.Απλώς ο πρωταγωνιστής είναι ο Harry Styles αλλά με λιγουλάκι διαφορετική εμφάνιση.Αλλά ουσιαστικά το βιβλίο αναφέρεται στην ζωή της Τέσσα Γιανγκ (θα σας βάλω και την περίληψη πιο κάτω) Είναι συνολικά 4 βιβλία,τα οποιά μόνο τα δύο πρώτα έχουν κυκλοφορίσει μεταφρασμένα στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να τα βρείτε και στο Wattpad μεταφρασμένα.Έχω διαβάσει και τα 4 και είναι όλα τους υπέροχα,μόνο που για να το διαβάσετε θα πρέπει να είστε τουλάχιστον πάνω από 15 ~κανονικά παραπάνω αλλά οκ...~ διότι περιέχει πάρα πολλές ακατάλληλες σκηνές αλλά πέρα από αυτές όλη η πλοκή είναι υπέροχηηη!!!!Μία προηδοποίηση μόνο,αν αγοράσετε το πρώτο βιβλίο και κοντεύετε να το τελειώσετε πηγαίντε να πάρετε και το δεύτερο πριν το τελειώσετε επειδή πιστέψτε με δεν θα αντέξετε αν δεν μάθετε τι γίνεται,,γιατί το κακό με την συγγκραφέα τελειώνει κάπως απότομα τα βιβλία της..και ναι είναι κάπως σπαστικό -.-''




Αρ. σελίδων: 624

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ Η ΤΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΝΤΙΝ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΖΩΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ
Η Τέσα έχει ήδη το τέλειο αγόρι. Γιατί, λοιπόν, προσπαθεί τόσο πολύ να ξεπεράσει τη δική της πληγωμένη περηφάνια και την προκατάληψη του Χάρντιν για τα καλά κορίτσια όπως αυτή;
Ή μήπως... έτσι είναι ο έρωτας;
Το fanfiction Μετά της Anna Todd έχει καταγράψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναγνώσεις διαδικτυακά, προσελκύοντας αναγνώστες από ολόκληρο τον πλανήτη. 
Γνωρίστε τώρα κι εσείς το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του ίντερνετ!
Ένα καλό κορίτσι, η Τέσα, διατηρεί σχέση με ένα γλυκό και αξιόπιστο αγόρι. 
Έχει μόλις μετακομίσει στην εστία του κολεγίου ως πρωτοετής, όταν συναντά τυχαία τον Χάρντιν. 
Με ανακατεμένα μαλλιά, έντονη αγγλική προφορά, τατουάζ και σκουλαρίκι στα χείλη, ο Χάρντιν είναι ωραίος και διαφορετικός απ’ ό,τι εκείνη έχει συνηθίσει. 
Όμως για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρεται η Τέσα θα έπρεπε να τον μισεί. 
Και όντως τον μισεί, ώσπου βρίσκεται μόνη μαζί του στο δωμάτιό του. 

Κάτι στη σκοτεινή διάθεσή του την ελκύει και, όταν φιλιούνται, την πλημμυρίζει ένα πρωτόγνωρο πάθος…




Το επόμενο αγαπημένο μου βιβλίο, το οποίο είναι και αυτό σειρά με 4 βιβλία, λέγεται ''Αγγελική Σιωπή'' και γράφτηκε από την Becca Fitzpatrick
Το οποίο μου το πρότεινε η κολλητή μου και εγώ στην αρχή δεν πολύ ήθελα να το διαβάσω...
Το άρχισα ένα απόγευμα και το τέλειωσω το βράδυ!!Αφορά την αγάπη που αναπτύσεται μεταξύ ενός ''κανονικού'' κοριτσιού,την Νόρα, και ενός έκπτωτου αγγέλου,τον Πατς (μετάφραση από τα αγγλικά: μπάλωμα).Θα σας αφήσω την περίληψη μόνο του πρώτου βιβλίου,διότι αν σας δώσω και των τεσσάρων μπορεί να καταλάβαιτε τι γίνεται.Αλλά θα σας τα βάλω με την σειρά από το πρώτο εώς το τελευταίο με φωτογραφεία γιατί εμένα μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω πιο ήταν το δεύτερο.

1ο ''Αγγελιλή Σιωπή'' Αρ. σελιδών 368


ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ…
Για τη Νόρα Γκρέι, ένα ειδύλλιο δεν ήταν στα σχέδιά της. Ποτέ δεν της άρεσαν ιδιαίτερα τα αγόρια στο σχολείο της. Ποτέ, μέχρι που εμφανίστηκε ο Πατς. Με το αβίαστο χαμόγελό του και με μάτια που μοιάζουν να κοιτάζουν βαθιά στην ψυχή της, η Νόρα νιώθει έλξη για εκείνον, μια έλξη πέρα από κάθε λογική [...] Κι όταν προσπαθεί να αναζητήσει ορισμένες απαντήσεις, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται κοντά σε μία αλήθεια πολύ πιο ανησυχαστική απ΄ οτιδήποτε την κάνει να αισθάνεται ο Πατς. 
Γιατί η Νόρα βρίσκεται καταμεσής μίας μάχης που μετρά αιώνες ανάμεσα στους αθάνατους και στους έκπτωτους  -και αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιλέξει πλευρά!




2o ''Κρεσέντο'' Αρ. σελίδων: 432



3ο ''Σιγή'' Αρ. σελίδων: 448















4ο ''Φινάλε'' Αρ. σελίδων: 472




Αυτές ήταν οι δύο αγαπημένες μου σειρές βιβλίων.Σας τις πρωτείνω γιατί κάναν εμένα γνωστή και ως σνομπάρα βιβλίων να διαβάζω 5-6 βιβλία των μήνα :)


Σε άλλη ανάρτηση θα σας πω για την τρίτη αγαπημένη μου σειρά βιβλίων και επειδή είναι 7 βιβλία και έχει βγει και σε τηλεοπτική σειρά χρειάζομαι πιο πολύ χώρο χαχα

Αυτά τα λέμε <3

6 σχόλια:

  1. σευχαριστωω ☺️ χαιρομαι που σου αρεσε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω το άφτερ αλλά είμαι μόλις στο δεύτερο βιβλίο! Θα βγει ταινία το 2016. Είμαι κι εγώ από Νάξο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά Χρυσταλλάκι!! Λοιπόν θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα επτά θαύματα του κόσμου. Είναι μια σειρά με εφτά, νομίζω, βιβλία από τα οποία έχουν βγει μόνο τα τέσσερα και την άνοιξη θα βγει και το πέμπτο στα αγγλικά. Έχει να κάνει με μια.ομάδα παιδιών που έχουν μια θανατηφόρα αρρώστια η οποία σχετίζεται με την Ατλαντίδα. Τα παιδιά αυτά τα.έχουν "φυλακισει " σε ένα νησί. Στο νησί αυτό μια ομάδα επιστημών παρατεινει τη ζωή τους. Αλλά μέχρι ένα σημείο. Για να συνεχίσουν να ζουν πρέπει να βρουν τη δύναμη της Ατλαντίδας που είναι διασκορπισμένη στα εφτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Πάντως αν αποφασίσεις να το διαβάσεις ξεκινά από τα χρονικά του μπαρτ που είναι γύρω στις τριάντα σελίδες και σου δίνει μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Εγώ το βρήκα σε ebook δωρεάν από το site του ψυχογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Most wonderfull blog ever! I completely agree with autor. In my opinion blog deserve to be at the top of google lists.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου χρυσταλλα!!πολυ ωραια ιδεα, ανυπομονω να δω την τριτη αγαπημενη σου σειρα βιβλιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή