Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

White Teeth ?!

Γεια σας κορίτσια!!Σήμερα σας έχω βρει διάφορους τρόπους για να λευκάνετε τα δόντια σας εύκολα,απλά και με υλικά που σχεδόν όλοι έχουμε!!

Ο χυμός λεμονιού εκτός από τις ξανθιστικές του ιδιότητες, βοηθάει και στη λεύκανση των δοντιών. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας ή ένα μαλακό ύφασμα για να τρίβετε το χυμό λεμονιού στα δόντια σας για μερικά δευτερόλεπτα. Επίσης, μπορείτε να βάλετε αλάτι στο χυμό καθώς βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας.
 Απλά ανακατέψτε το αλάτι με το χυμό λεμονιού και χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να βουρτσίσετε όλη την επιφάνεια των δοντιών σας . Αμέσως μετά, ξεπλύνετε το στόμα σας καλά με χλιαρό νερό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε όξινη βλάβη .

Η μαγειρική σόδα  έχει αποτελέσματα στη λεύκανση των δοντιών. Οι περισσότερες οδοντόκρεμες έχουν μαγειρική σόδα , αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από μόνη της σε μια πιο συμπυκνωμένη μορφή . Μπορείτε να την αναμίξετε με νερό και στη συνέχεια, να βουρτσίζετε τακτικά το ίδιο σαν να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμα , και μετά ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό . Μετά από αυτή τη χρήση, βουρτσίστε τα δόντια σας με κανονική οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη της μαγειρικής σόδας από τα δόντια σας.

Οι φράουλες είναι μια γλυκιά εναλλακτική λύση για τη λεύκανση δοντιών .Το όξινο περιεχόμενο τους και η λειαντική υφή μπορεί να αφαιρέσει τη συσσώρευση της πλάκας και να λευκάνει το χαμόγελό σας . Τρίψτε τη  φράουλα εμπρός και πίσω σε όλη την επιφάνεια του κάθε δοντιού , και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρες φράουλες ή να τις κόψετε στη μέση, ανάλογα με την προτίμησή σας .

Το μηλόξιδο βοηθά ιδιαίτερα στη λεύκανση των δοντιών. Βυθίστε την οδοντόβουρτσά σας στο ξύδι και βουρτσίζετε τακτικά. Ξεπλύνετε το στόμα σας καλά και να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου  γιατί το ξίδι  είναι πολύ όξινο .

Το νερό μπορεί να αφαιρέσει τα σωματίδια των τροφίμων που εισχωρούν στα δόντια σας και έτσι κάποιες φορές που βρίσκεστε στη δουλειά ή εκτός σπιτιού και αισθάνεστε τα δόντια σας βρώμικα, μπορείτε να με την κατανάλωση υγρών να απομακρύνετε τα υπολείμματα των τροφών που συσσωρεύονται στα δόντια σας.



Αυτά τα λέμε στην επόμενη μου ανάρτηση!!



SweetSmile:],
       xoxo

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) ! Αυτό με τις φράουλες θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα!!!!!! Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να γίνει writer στο blog μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα!Χαίρομαι που σου χρησίμευσαν!!Και φυσικά θα ήθελα να γίνω writer το μπλοκς σου!!

      Διαγραφή
    2. το e-mail μου ---> sweetsmile1871@gmail.com ;)

      Διαγραφή
  2. Έχω μια μανία με τα δόντια μουυ! ;Ρ Θέλω να είναι κάτασπρα,στο τέλειο σχήμα κτλ. Όπως κατάλαβες αυτό το άρθρο ήταν πάαρα πολύ χρήσιμο για μένα,χεχε ;Ρ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ εχω αυτήν την μανία!! ;) και χαιρομαι που σου φανηκε χρησιμο!! <3

      Διαγραφή
  3. Βρίσκω αυτό το άρθρο πολύ ενδιαφέρον είναι από τα πιο σημαντικά άρθρα που έχω διαβασει σχετικά με ''beauty'' <3 <3
    Kisses <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βρίσκεις ενδιαφέρων και σε ευχαριστώ!!! <3

      Διαγραφή