Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

1 shorts-4 Looks!

Hey girls! Είμαι η Βανέσα, η νέα writer του blog! Στο σημερινό άρθρο θα σας δείξω πώς μπορείτε με ένα σορτς να δημιουργήσετε 4 διαφορετικά looks! Τα συνολάκια δημιουργήθηκαν στο Polyvore από εμένα.

#GirlyLook
#GirlyLook
Αυτό το outfit είναι για να δείξετε όλη σας τη ρομαντική διάθεση κι αποτελείται από ένα φούξια δαντελένιο crop top, τζιν σορτς, φούξια σανδάλια και γυαλιά ηλίου-τα συγκεκριμένα είναι σε σχήμα καρδιάς <3! Μία όμορφη πρόταση για χτένισμα είναι να κάνετε μπούκλες κι ίσως κάποιο σχέδιο, π.χ. στεφανάκι! Ένα απλό αλλά πολύ cute συνολάκι για τις βόλτες σας!

#SportsLook
#SportsLook
Τώρα το καλοκαίρι, τι καλύτερο από τη γυμναστική; Γι'αυτό, φορέστε ένα σορτς, ένα αθλητικό τοπ, αθλητικά παπούτσια, καπέλο, πάρτε τα ακουστικά και το mp3 σας, πιάστε τα μαλλιά σας μια αλογοουρά και τρέξτε στο κοντινότερο πάρκο!

#BeachLook
#BeachLook
Θέλετε ένα απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό look για την παραλία; Ιδού: φορέστε το σουτιέν του μαγιού σας (κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα-καλοκαίρι έχουμε!), το τζιν σορτς σας, ασορτί σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου (τα συγκεκριμένα τα θέλω!) και μην ξεχάσετε την τσάντα θαλάσσης σας! Εύκολη λύση για τα μαλλιά σας: ένας ακατάστατος κότσος είναι must & θα σας πάρει λιγότερο από 5'!

#IslandLook
#IslandLook
Και δεν ξέχασα όσες παραθερίζουν σε κάποιο νησί! Προτείνω τζιν σορτς, crop top με έντονα χρώματα & εξωτικά σχέδια (εγώ επέλεξα ένα με φοίνικες-θα βρείτε παρόμοια μπλουζάκια σε Tally Weijl), ασορτί σανδάλια, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και πολλά αξεσουάρ! Η κοτσίδα-ψαροκόκαλο είναι μια τέλεια επιλογή για χτένισμα!

Είδατε πόσα διαφορετικά σύνολα μπορείτε να δημιουργήσετε με το ίδιο τζιν σορτσάκι; Αλήθεια, θα δοκιμάσετε κάποιο από τα παραπάνω outfits; Περιμένω τα σχόλια σας! Πολλά φιλάκια!

~Βανέσα Τρ.~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου