Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Εξετάσεις!!!

Hi girls!!Συγγνώμη που δεν έγραφα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, απλώς είχα κάποιες υποχρεώσεις. Ελπίζω να περάσατε μία τέλεια σχολική χρονιά όπως και εγώ.Αλλά, σίγουρα υπήρχαν και άσχημα.Για παράδειγμα τσακωμοί , χαμηλοί βαθμοί ή πολλές απουσίες, αλλά όλα αυτά πέρασαν και τώρα αρχίζουν οι ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!Τέσπα, εγώ θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις.Να μερικές συμβουλές:

Σωστή προετοιμασία:

1. Πρώτα από'λα πρέπει κοιτάξετε τι γράφεται πρώτα.Καλό θα ήταν να αρχίσετε να διαβάζετε τα πρώτα μαθήματα,ώστε να τα έχετε τελειώσει και μετά να κάνετε επαναλήψεις .Αν έχετε ανοιχτή τηλεόραση θα πρέπει να την κλείσετε.Ακόμα καλύτερα θα μπορούσατε να βάλετε μουσική στο κινητό σας και να φορέσετε τα ακουστικά σας.



Χρωματιστά S.O.S.:

2. Για να θυμάστε τα S.O.S σίγουρα χρειάζεστε χρωματιστά μαρκαδοράκια!!!!Είναι ο πολύχρωμος τρόπος να θυμάστε να σημαντικά του μαθήματος. 

Πάρτυ μελέτης:


3. Πάρτε την καλύτερή σας φίλη και κάντε πάρτυ μελέτης.Δηλαδή, πάρτε μικρές καρτούλες και επάνω γράψτε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα που θέλετε να διαβάσετε από την μία πλευρά.Στην άλλη γράψτε την απάντηση.Συνεχίστε με τις κάρτες μέχρι να γίνουν αρκετές.Έτσι μόλις τελειώσετε μπορείτε να κάνετε ένα διαγωνισμό. Δηλ.,η μία θα παίρνει μία τυχαία κάρτα και θα σας ρωτάει.Αυτή με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις κερδίζει.Και για βραβείο μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό και μοναδικό σνακ που έφτιαξε  χαμένη.

Σωστό ξύπνημα:

4. Την μέρα που γράφετε μην ξενυχτήσετε απ'την προηγούμενη διαβάζοντας και μην ξυπνήσετε χαράματα για να κάνετε επανάληψη.Ξυπνήστε μισή ή 45 λεπτά νωρίτερα ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να ετοιμαστείτε και να φάτε ένα πλούσιο πρωινό.   


Διατροφή = Άριστα!!!

5. Η σωστή διατροφή σου δίνει πάντα ενέργεια.Γι'αυτό μην φας τεράστιες ποσότητες ζάχαρης.Θα πρέπει να ξεκινήσεις την μέρα σου με φρούτα, δημητριακά και γάλα.Για παράδειγμα φάτε δημητριακά με κουάκερ μαζί με γάλα.Μετά καθώς ντύνεστε μπορείτε να πίνετε φυσικό ανάμεικτο χυμό.Αυτός θα σας δώσει πολύ ενέργεια.




Αυτά από μένα.Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά!Τα λέμε!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου